Wprawdzie jestem pokoleniem, które nie obchodzi Halloween, jednak do wieczornej kolacji zrobiłam mały akcent. Do małej przekąski potrzebny jest kawałek ciasta francuskiego i kabanosy.
Składniki:
- ciasto francuskie
- kabanosy
Ciasto francuskie potnij na małe paski, ponacinaj i obwiń nim kabanos. Piecz w nagrzanym piekarniku 15 min.
Też należę do tego pokolenia !:)Super dekoracja :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie :)
Pomysłowe!
OdpowiedzUsuńPonętna z Ciebie czarownica był. Jak daleko uleciałaś na tej miotle. Super pomysł.
OdpowiedzUsuńWow... Ale super. Na to bym nie wpadła... Wyglądają bardzo fajnie i pomysłowo;) Buziaczki kochana
OdpowiedzUsuńrewelacyjnie to wyglada :)
OdpowiedzUsuńWy-czarowałaś świetne miotły :)
OdpowiedzUsuńSuper to wygląda:)
OdpowiedzUsuńMiotełki są przepiękne:), ale pomysłowe:)
OdpowiedzUsuńNo po prostu cudne! Niesamowita kreatywność!
OdpowiedzUsuńDziewczyno, jesteś studnia inspiracji, nie tylko kulinarnych i widzę - zmieniony wygląd bloga, cos mnie dawno chyba tu nie było, ale nadrabiam, nadrabia... pozdrawiam cieplutko!
OdpowiedzUsuńPomysł genialny, fajne też wykonanie! :-)
OdpowiedzUsuńJaki fajny pomysł :)
OdpowiedzUsuńświetny pomysł na przystawkę
OdpowiedzUsuńpozdrawiam