czwartek, 31 października 2013

Przystawka z ciasta francuskiego - Appetizer with puff pastry








     Wprawdzie jestem pokoleniem, które nie obchodzi Halloween, jednak do wieczornej kolacji zrobiłam mały akcent. Do małej przekąski potrzebny jest kawałek ciasta francuskiego i kabanosy. 


Składniki:

  • ciasto francuskie
  • kabanosy
    
       Ciasto francuskie potnij na małe paski, ponacinaj i obwiń nim kabanos. Piecz w nagrzanym piekarniku 15 min.








13 komentarzy:

  1. Też należę do tego pokolenia !:)Super dekoracja :)
    Pozdrawiam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ponętna z Ciebie czarownica był. Jak daleko uleciałaś na tej miotle. Super pomysł.

    OdpowiedzUsuń
  3. Wow... Ale super. Na to bym nie wpadła... Wyglądają bardzo fajnie i pomysłowo;) Buziaczki kochana

    OdpowiedzUsuń
  4. Wy-czarowałaś świetne miotły :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Miotełki są przepiękne:), ale pomysłowe:)

    OdpowiedzUsuń
  6. No po prostu cudne! Niesamowita kreatywność!

    OdpowiedzUsuń
  7. Dziewczyno, jesteś studnia inspiracji, nie tylko kulinarnych i widzę - zmieniony wygląd bloga, cos mnie dawno chyba tu nie było, ale nadrabiam, nadrabia... pozdrawiam cieplutko!

    OdpowiedzUsuń
  8. Pomysł genialny, fajne też wykonanie! :-)

    OdpowiedzUsuń
  9. świetny pomysł na przystawkę
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz i odwiedziny. Możesz również zapraszać mnie na swojego bloga (nie uważam, że jest to coś niestosownego). :)
Zapraszam Cię również do witryny obserwatorów. To jest w końcu blog więc bloguj lecz się nie blokuj :)